Munchkin - kaartspel

€ 14,99

Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Een hilarisch Nederlandstalig kaartspel, goed voor avonden vol plezier!
Je start aan het spel als een niveau één mens zonder klasse. Maar tijdens het spel kan je veranderen in een dwerg, elf, priester, magiër en dief. Munchkin is een kaartspel dat de ultieme parodie is op Dungeons & Dragons. Vecht met monsters, maak de schat buit en steel ook de schat van je teamgenoten. Om tot niveau tien te komen en het spel te winnen is werkelijk alles toegelaten.

Spelverloop
Stamp de deur open en kijk wat er achter zit: is het een monster of een voorwerp. Als het een monster is, kun je kiezen om ermee te vechten. Maar wees er zeker van dat je hem kan verslaan, want anders moet je vluchten. Als je het haalt, krijg je zijn schat en stijg je een niveau. Lukt het niet om het monster te verslaan, dan kun je de hulp inroepen van je medespelers. Maar die helpen je niet gratis en ze kunnen vragen om de schat te delen. Je kunt elkaar ook het leven zuur maken door drankjes te gooien, andere monsters bij het gevecht te betrekken of het monster waartegen iemand anders vecht sterker te maken. Bijna alles is toegelaten bij Munchkin, zolang je er maar voor zorgt dat je wint.
De speler die als eerste level tien haalt, wint het spel.

Inhoud: 168 kaarten (94 Kerkerkaarten, 74 Schatkaarten), spelregels Aantal spelers: 3 - 6 Leeftijd: 12+ Speelduur: 60 min.