LEGO City Recycle vrachtwagen (60386)

€ 34,99

incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Zorgen voor het milieu is nu nog leuker met de LEGO City Recycle vrachtwagen (60386) set. Met dit veelzijdige speelgoed leren kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs over het recycling en het hergebruiken van afval.

De speelgoed vuilniswagen is voorzien van veel realistische functies, waaronder een recyclingstation met 3 vuilnisbakken. Het LEGO voertuig heeft een kiepplatform voor het legen van de containers en een hefbaar plateau voor het lossen. Voeg de 3 minifiguren en de kattenfiguur toe en de pret kan beginnen. Bij de set zitten eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en een digitale handleiding in de LEGO Builder app, met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen het model van de vuilniswagen van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.

Met het leerzame speelgoed uit de LEGO Sustainable Living-serie leren kinderen meer over duurzaamheid en het milieu. Met realistische modellen, voertuigen en personages kunnen ze eindeloos veel leuke rollenspellen bedenken. Verras jongens en meisjes vanaf 5 jaar die dol zijn op auto's, vrachtwagens en andere voertuigen met deze leuke bouwset als cadeau voor een verjaardag of een feestdag.