White Goblin Games Dobbelspel Ka Pai

€ 14,99

Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

White Goblin Games Ka Pai

Gooi de dobbelstenen en teken de symbolen voor de verschillende Māori-stammen op je blad. Door deze symbolen slim te plaatsen, kun je totems met elkaar verbinden. Maak groepen met drie symbolen om (bonus)punten te scoren. Ka Pai is een vlot spel en kent geen beurten. Iedereen moet de symbolen van de worp tekenen. Lukt het om je blad zo in te vullen dat je de meeste punten scoort?

De inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland, de Māori, heeft historisch een sterke band met het land. Ze zetten totems (pouwhenua) op die verhalen vertellen over dit verbond, de omgeving en hun voorouders. In Ka Pai host elke speler een Hui (Māori sociale bijeenkomst) en probeert deze totems via stammen (Iwi‘s) te verbinden om hun kennis zo ver mogelijk te verspreiden, terwijl ze tegelijkertijd de stammen in krachtige, individuele groepen verzamelen.

Tijdens het spelen van Ka Pai hoef je niet op je beurt te wachten omdat je ook in de beurt van de medespelers keuzes moet maken. Het is een verslavend leuk: je wilt direct nog een spelletje Ka Pai spelen. Daarnaast is het spel vanwege het formaat erg makkelijk mee te nemen op vakantie of tijdens een dagje weg. Het speelbaar voor 2 tot 4 spelers. Ben je met meer spelers? Dat is geen probleem! Belangrijk is wel, dat je zorgt voor voldoende sheets voor alle deelnemers.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior, unisex
Materiaal: kunststof, karton
Model: WGG1967
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Spelduur: 15 minuten
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Taal verpakking: Nederlands
Taal handleiding: Nederlands

Inhoud:
2 Dobbelstenen
4 Potloden
1 Scoreblok
spelregels