The Crimson Court - 110-94

€ 32,49

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Prins Duvalle leidt de coterie van Soulblight Gravelords, bekend als de Crimson Court, een groep meedogenloze jagers verenigd door hun wrede capaciteiten. Ze vonden hun weg naar Direchasm door een spalk van de zich verspreidende Katophrane Curse, met de bedoeling ten volle te profiteren van de rijke verscheidenheid aan prooien beloofd door de diepten van de levende berg.

Claim de berg in een rel van bloedig geweld met de Crimson Court. Deze Soulblight Gravelords introduceren een nieuwe monteur genaamd Bloodlust, die je moet beheersen om als overwinnaar uit de strijd te komen. Deze set bevat ook een reeks universele kaarten voor elke oorlogsband in Warhammer Underworlds.

Deze set bevat:
- 4x push-fit Crimson Court miniaturen - geen lijm nodig om te monteren
- 4x vechterskaarten, die elke krijger in je games vertegenwoordigen - Prins Duvalle, Gorath the Enforcer, Vellas von Faine en Ennias Curse-geboren
- Nog 62 speelbare kaarten (alleen beschikbaar in deze set) om je vechters te verbeteren en nieuwe tactieken en uitdagingen voor je games van Warhammer Underworlds: Direchasm, waaronder:
- 12x Crimson Court- doelkaarten
- 10x Crimson Court-upgradekaarten
- 10x Crimson Court-ploykaarten
- 10x universele doelkaarten, bruikbaar door elke krijgsband
- 10x universele upgradekaarten, bruikbaar door elke krijgsband
- 8x universele gambietkaarten, bruikbaar door elke krijgsband
- 2x universele gambietenkaarten, bruikbaar door elke tovenaar