Tefal Luminens Pannenkoekpan - Ø 25 cm

€ 15,99
-25%

€ 11,99

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie

Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie

Deze luxe maar voordelige Tefal Pannenkoekpan - Ø 25 cm heeft een extra lage rand en is daardoor ideaal voor het bakken van mooie goudgele pannenkoeken. De pannenkoekpan is voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig en dankzij de extra lage rand is het omkeren van de pannenkoek vanaf nu een fluitje van een cent.

VOORDELEN
+ Sterke Tefal anti-aanbaklaag, geen boter of olie nodig
+ 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFOA)
+ Gezond bakken dankzij de Thermo-Spot
+ Mooi egaal bakresultaat door sterke bodem
+ Extra lage rand, voor het makkelijk omkeren van de pannenkoek
+ Makkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaag
+ Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie

KENMERKEN
• Diameter van 25 cm
• Pannenkoekpan
• Handige warmte-indicator
• Extra lage rand en sterke bodem
• 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag
• Geschikt voor oven en vaatwasser

EXTRA INFORMATIE
Thermo-Spot, de handige warmte-indicator
Deze Tefal pannenkoekpan is natuurlijk ook voorzien van de bekende rode Thermo-Spot. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je duidelijk wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met het bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt de pannenkoek zijn optimale smaak en textuur. Voor een mooie goudgele pannenkoek!

Extra lage rand en zeer sterke bodem
De Tefal pannenkoekpan heeft een extra lage rand zodat de pannenkoek heel makkelijk kan worden omgekeerd. De sterke bodem vervormt niet en zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooie egaal gebakken pannenkoek. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en maakt de pan hiermee helemaal compleet.

Veilige Tefal anti-aanbaklaag
De sterke Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag is 100% veilig (geen PFOA) en van een hoge kwaliteit waardoor je de pannenkoek zonder boter of olie kunt bakken. De pannenkoekpan gaat lang mee en vormt een perfect evenwicht tussen probleemloos bakken en een fantastisch eindresultaat.

Geschikt voor oven en vaatwasser
Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de pannenkoekpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

Met deze nieuwe pannenkoekpan maakt Tefal haar wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!

Kwantumkorting

Aantal
Prijs per artikel
10 stuk(s) of meer
€ 10,99