• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

Tau Empire XV88 Broadside Battlesuit

€ 49,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Ontworpen om langetermijnondersteuning te bieden, heeft het XV88 Broadside Battlesuit de verwachtingen overtroffen en is het een steunpilaar van de Hunter Cadres en tankmoordenaars van legendarische proporties. Aangedreven door een deeltjesversneller kan een Broadside's zware railgeweerschot doordringen in de dikste plastic bunkers.

Met robuuste bepantsering, manoeuvreerbaarheid en een stapel wapens in de doos biedt het XV88 Broadside Battlesuit de T'au-verzamelaar een aantal opties. De kit geeft een frisse draai aan de lijn van T'au-gevechtsuitrustingen - het zijn merkbaar dichtere modellen met een grote aanwezigheid in een verzameling miniaturen. Elk heeft een deeltjesversneller op de achterkant. Het standaard wapen is voor het lange en immens krachtig uitziende dubbel gekoppelde railgeweer, hoewel ze kunnen worden uitgerust met oogstrelend krachtige en enigszins vuist-achtige twin-linked high-capacity raketsysteem pods. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook de twin-linked slimme raket gebruiken - genoeg om elke T'au-wapenkenner te behagen. De kit wordt geleverd met een Shield Drone en Missile Drone.

Deze meerdelige plastic kit bevat 91 onderdelen en een T'au-transfervel waarmee een Broadside Battlesuit en twee Drones gemaakt kunnen worden.

Deze kit wordt ongeverfd geleverd en moet worden geassembleerd. We raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.