Stormcast Eternals Paladins (verpakkingsschade)

Stormcast Eternals Paladins (verpakkingsschade)

€ 45,99
-24%

€ 35,00

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

LET OP: Dit is het laatste exemplaar, het doosje heeft lichte schade, inhoud is 100% in orde. Voor vragen neem gerust contact op.

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Stormcast Eternals zijn een factie van gereanimeerde mensen (Humans) die een dermate goed leven hebben geleid dat ze door de mens-god Sigmar teruggehaald worden om met hem tegen de machten van Chaos te vechten. De Stormcast Eternals zijn Sigmar's eigen elite krijgsmacht, en een van de meest prominente facties in Age of Sigmar.

Deze box bevat 5 Citadel Stormcast Eternals Paladin Decimators/Protectors/Retributors met bijpassende 40mm bases die als Paladin Decimators, Paladin Protectors of Paladin Retributors gemodelleerd kunnen worden. Ze kunnenn met diverse wapens uitgerust worden, en een van hen kan als Prime eenheidsleider uitgerust worden. Lijm en verf niet inbegrepen.