• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

Maestro Ensemble & Symphony

€ 48,50
-18%
€ 39,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Dit is het laatste exemplaar. De doos is open geweest, maar er is niet mee gespeeld en is 100% compleet.Je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek - die doe je juist op door Ensemble of Symphony te spelen!

Bekijk hier de online speluitleg

Twee spellen in een doos.
Ensemble – leuk en leerzaam spel over klassieke muziek

Jij bent de dirigent van je eigen orkest: pak muziekstukken, koop muziekinstrumenten in, vorm een orkest en maak muziek! Bij elk muziekstuk ga je 1 of 2 maten vooruit in de tijd op de notenbalk. Wie als eerste 60 minuten muziek heeft gemaakt, is de maestro! Muziekinstrumenten die je nodig hebt maar niet zelf bezit, mag je inhuren bij je medespeler(s). Kanskaarten maken het extra spannend: gelukskaarten kunnen je speelminuten, geld of een gratis instrument opleveren en er zijn ook plaag- en herstelkaarten. De muziekstukken die je uitvoert, kun je beluisteren middels qr-code via internet.

Symphony – spannend spel over klassieke muziek

Wees de dirigent van je eigen orkest: koop instrumenten en solisten, pak muziekstukken, vorm een orkest en maak muziek! Symphony werkt hetzelfde als het basisspel Ensemble, maar het doel van het spel is niet wie als eerste finisht in tijd, maar wie aan het eind de meeste punten verdient. Er zijn ook extra kaarten, zoals solistenkaarten en bonuskaarten. Punten kun je op vijf fronten verdienen: met een gevarieerd programma, de inzet van solisten en instrumentalisten, diverse bezettingen en vermeerdering van geld. Het spelen van bonuskaarten levert extra punten op. De maestro is dus een echte duizendpoot die al zijn belangen goed in de gaten houdt!


De doos bevat geen geluidsdrager.
Tot slot: je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek - die doe je juist op door Ensemble of Symphony te spelen!

Bekijk hier de online speluitleg