LEGO Super Mario Personagepakketten – serie 6 (71413)

€ 5,99

incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

LET OP: in ieder doosje vind je 1 van de 8 nieuwe figuren uit serie 6 (71413). We kunnen helaas niet ingaan op verzoeken voor levering van specifieke minifiguren. Bij aankoop van meer dan één doosje kan het voorkomen dat de doosjes dezelfde figuren bevatten. Wil je je verzameling compleet maken kies je favoriete figuurtje uit voorgaande series super mario personages minifiguurtjes.


Geef kinderen nieuwe speelmogelijkheden met de LEGO Super Mario Personagepakketten – serie 6 (71413). Dit speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar maakt het spelen met de bouwbare Super Mario game nog leuker!

Elk pakket uit de collectie bevat een bouwbaar Super Mario personage met een actietag, plus een minimodel dat je als standaard of bij het spelen kunt gebruiken. Er zijn 8 LEGO Super Mario personages om te verzamelen: Birdo, een groene Toad, een Ice Bro, een Bramball, 2 Kat-Goomba's in 1 pakket, een Blooper (met 3 Baby Bloopers), een Sumo Bro en een Spike. Elk pakket bevat een willekeurig gekozen personage uit de serie - een leuke verrassing voor kinderen! Om interactief met de Super Mario poppetjes te kunnen spelen heb je een startset (71360, 71387 of 71403) nodig.

Met LEGO Super Mario speelgoed komen personages uit de game tot leven in de echte wereld. De bouwbare personages uit serie 6 zijn stuk voor stuk unieke verzamelitems. Ze worden geleverd met een bouwhandleiding en digitale bouwinstructies in de LEGO Super Mario app, met digitale weergavefuncties voor een nog leukere creatieve ervaring. Dit speelgoed om te verzamelen is een ideaal cadeautje om jongens of meisjes vanaf 7 jaar mee te verrassen.