• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Spidey Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin - 10790

€ 34,99
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Kinderen kunnen met Spin en Ghosty mee naar Goblin Island, waar ze Sandman een schat van een schip zien stelen, in een karretje leggen en over een spoor terug naar het eiland rollen met dit Spider-Man constructie speelgoed. Je kind kan de slechteriken helpen opsluiten waar ze horen- in de gevangenis op het eiland. Dit Spidey and his amazing friends speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar zit boordevol superheldenactie - van de grot tot de pompoen boven de vuurtoren.

De Team Spidey LEGO set bevat 4 Spider-Man minifiguren – Miles Morales, Ghosty, Sandman en Green Goblin – plus een bouwbaar piraten scheepswrak, een spoorweg om gestolen schatten te vervoeren, een grot die dienst doet als gevangenis, het hoofdkwartier van Green Goblin in de vuurtoren en talloze leuke accessoires voor fantasierijk spel.

De set komt met simpele instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal, en de LEGO Builder app biedt intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen. Dit Team Spidey constructie speelgoed kunnen kleuters samen met hun ouders bouwen om in het plezier te delen.

Afmetingen: de vuurtoren is ca. 22 cm hoog, 31 cm breed en 21 cm diep.
Bevat 149 onderdelen.