• DPD - DHL - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Sonic the Hedgehog Shadow the Hedgehog ontsnapping - 76995

€ 20,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Fans van Shadow the Hedgehog en kinderen vanaf 8 jaar kunnen met deze LEGO Sonic the Hedgehog speelgoed set een ontsnappingsplan bedenken voor Shadow the Hedgehog (76995).

Geïnspireerd door hun favoriete game personages bedenken kinderen spannende avonturen terwijl ze Shadow helpen ontsnappen uit het lab. Vervolgens rijdt hij met zijn motor langs de vallende barricade en vernietigt hij de Badnik RhinoBot (die de Clucky vrijlaat), waarna hij ervandoor gaat.

Deze set zit vol verhalen. Kinderen kunnen leuke manieren bedenken waarop Shadow het opneemt tegen RhinoBot voordat hij op zijn speelgoed motor ontsnapt. Snelle actie wordt gecombineerd met creatief spel in het LEGO Sonic speelgoed. Jongens, meisjes en fans van de Blauwe Waas zullen het geweldig vinden om scènes te bouwen met hun 3 favoriete Sonic actiefiguren.

Kinderen kunnen ook genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app: inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden. Een leuk cadeau voor kinderen!

Afmetingen: deze speelgoed set bevat een bouwbaar laboratoriumgedeelte van ca. 10 cm hoog, 14 cm breed en 6 cm diep. Bevat 196 onderdelen.