• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO NINJAGO Lloyd’s Drakenkracht Spinjitzu Spin - 71779

€ 9,99
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Met Lloyd's drakenkracht Spinjitzu Spin (71779) kunnen ninjafans hun held trainen en hem helpen zijn Spinjitzuvaardigheden te verbeteren, gevoed door drakenkracht. Kinderen zullen urenlang plezier beleven met te oefenen om drakenkracht Lloyd te laten navigeren door een hindernisbaan in het Grote Bos. Een leuke Ninjago verzamelset voor kinderen om alleen of met vrienden te spelen!

Kinderen kunnen een ninja helpen om spinjitzuvaardigheden te ontwikkelen door drakenkracht Lloyd in de spinner met 3 exclusieve groene drakenkrachtelementen plaatsen, eraan draaien en kijken hoe hij rondtolt. Hij moet de scherpe obstakels ontwijken, de Imperium Droid verslaan en de gouden drakenenergiekern uit de schaal te grijpen. Er is ook een groen drakenkrachtelement verzamelobject en kinderen kunnen er nog 4 verzamelen in verschillende kleuren in andere NINJAGO sets. Geef de set als klein cadeau aan kinderen vanaf 6 jaar voor Kerstmis, een verjaardag of andere gelegenheid.

Een boeiende interactieve ervaring - Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

Afmetingen: de spinner is ca. 5 cm hoog, 8 cm lang en 17 cm breed.

Bevat 56 onderdelen.