• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Minecraft Uitvalbasis Zwaard (21244)

€ 44,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Geef een Minecraft speler van 8 jaar of ouder een gigantisch diamanten zwaard cadeau! De LEGO Minecraft Uitvalbasis Zwaard (21244) gebruikt het kostbare wapen uit de populaire game als ontwerp voor een supercoole basis waar kinderen kunnen relaxen en explosieve confrontaties kunnen aangaan.

Dit veelzijdige bouwspeelgoed zit vol mogelijkheden: kinderen bouwen een Minecraft basis in de vorm van een enorm diamanten zwaard en verdedigen deze tegen vijandige mobs. Buiten staan figuren van een schildwacht en strijder-bewaker op wacht. De 2 schieters aan de voorkant zorgen voor extra vuurkracht. Bij deze leuke set met LEGO constructie speelgoed zijn Minecraft figuren van een Creeper en een skelet inbegrepen, plus een varken en een Allay met folievleugels. Een hendel onder aan de toren zorgt voor een explosie die een deel van het bouwwerk laat instorten. Kinderen beleven nog meer plezier aan het bouwproces wanneer ze de LEGO Builder app met intuïtieve zoom- en draaifuncties gebruiken tijdens het bouwen.

Wil je een kind dat gek is op games en avonturen verrassen? Deze LEGO Minecraft set is een ideaal cadeau voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar.