• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Minecraft De IJsbergtoppen (21243)

€ 34,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

LEGO Minecraft De IJsbergtoppen (21243) zit boordevol kenmerken en functies om kinderen vanaf 8 jaar bergen Minecraft plezier en actie te bieden. Minecraft spelers zullen de ijzige bioom met de IJsbergtoppen en het Taiga bos direct herkennen en dolgraag hun Minecraft vaardigheden willen gebruiken om steenkool, ijzer en smaragderts te delven dat onder het ijs ligt.

Deze veelzijdige set met LEGO Minecraft speelgoed bestaat uit een bouwbare druipsteengrot en een schuilplaats. Met Minecraft poppetjes van personages Steve, een Creeper en een Verdwaalde komen de avonturen uit de Minecraft game tot leven. Als de Creeper en de Verdwaalde te dichtbij komen, kunnen kinderen Steve laten ontsnappen via de gevaarlijke druipsteengrot. Vervolgens kunnen ze TNT gebruiken om de berg op te blazen, of de geit gebruiken om de vijandige mobs van het klif te gooien. Met de talloze leuke functies en authentieke accessoires komt er geen einde aan het Minecraft speelplezier.

Met LEGO Minecraft speelgoed bouwen kinderen bekende locaties, personages en functies na in de echte wereld. Met dit geweldige cadeau zul je kinderen vanaf 8 jaar die gek zijn op games zeker verrassen!