• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Marvel Thanos mechapantser (76242)

€ 14,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Fans van Marvels Thanos zullen blij worden van deze supergrote versie van de beroemde schurk. Het LEGO Marvel Thanos mechapantser (76242) maakt de machtigste superschurk van het universum nog geweldiger!

Bij de set met constructie speelgoed is naast een grote Thanos LEGO figuur ook een LEGO minifiguur van Thanos inbegrepen. Deze past precies in de cockpit van de mecha. De volledig verstelbare armen, benen en vingers van de grote mecha actiefiguur maken het mogelijk hem in allerlei houdingen te plaatsen voor fantasierijke speelmogelijkheden. Kinderen bedenken zelf oneindige avonturen met dit machtige personage, compleet met zijn beroemde dubbelzijdige zwaard en de Infinity Gauntlet met de Infinity Stones. Voor extra digitaal plezier is er de LEGO Builder app met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

Met LEGO Marvel sets hebben kinderen eindeloze fantasierijke speel- en bouwmogelijkheden in handen. Het uitgebreide assortiment constructie speelgoed bestaat uit beroemde personages en Avengers figuren, herkenbare omgevingen en stoere voertuigen. Deze bouwbare actiefiguur is een uniek Marvel collector's item. Leuk om cadeau te geven aan kinderen van 6 jaar en ouder die helemaal weg zijn van superhelden en de Avengers.