LEGO Harry Potter Zwadderich Huisbanner Set - 76410

€ 34,99

incl. btw, plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Fans van Harry Potter kunnen laten zien dat ze trots zijn op hun afdeling en eindeloze magische speelsessies beleven met deze LEGO Harry Potter Zwadderich huisbanner (76410) set. De speelset is inclusief een bedrukte tegel met het wapen van Zwadderich en een ophangelement, zodat kinderen hem kunnen gebruiken als wanddecoratie in hun slaapkamer. Binnenin vinden ze een versie van de leerlingenkamer van Zwadderich met een bouwbare bank, lampen en traptreden. Een inschuifbare achtergrond zorgt voor magische 3D-effecten, waaronder monsterachtige, bewegende ogen, een knipperend licht en een geheime boodschap in de kast.

Urenlang rollenspelplezier met de leuke minifiguren en accessoires - kinderen kunnen de Zweinstein huisbanner openen om op bezoek te gaan bij Draco Malfidus, Patty Park en Benno Zabini in de ondergrondse leerlingenkamer van Zwadderich, zitten bij het flakkerende vuur, uit het raam kijken om onderwatertaferelen van het Zwarte Meer te zien en de geheime boodschap zoeken.

Deze draagbare reisspeelgoed set is 1 van de 4 Zweinstein huisbanners die kinderen vanaf 9 jaar kunnen verzamelen en toevoegen aan hun Harry Potter collectie, leuk om cadeau te geven. Afmetingen: de banner is ca. 20 cm hoog, 13 cm breed en 3 cm diep wanneer hij gesloten is. Bevat 349 onderdelen.