• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Harry Potter Ravenklauw Huisbanner Set - 76411

€ 34,99
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

De betoverende LEGO Harry Potter Ravenklauw huisbanner (76411) speelset biedt kinderen vanaf 9 jaar fantasierijk bouw- en rollenspel plezier. De set is inclusief een bedrukte tegel met het wapen van Ravenklauw en een ophangelement waarmee kinderen hem aan de wand kunnen hangen als wanddecoratie om hun kamer mee op te vrolijken.

Zodra deze LEGO Harry Potter speelgoed set is geopend, ontdekken kleine fans de leerlingenkamer van Ravenklauw met een tafel, een boek, 2 stoelen en 2 lampen, plus de Diadeem van Ravenklauw. Een inschuifbare achtergrond zorgt voor magische 3D-effecten, zoals de illusie van diepte door de ramen en flakkerende vlammen in de haard.

Met de minifiguren van Cho Chang, Loena Leeflang en Michel Kriek, plus een Keltisch Aardmannetje kunnen kinderen de taferelen tot leven brengen. De verzamelbare Harry Potter Zweinstein huisbanner sets staan mooi in een collectie of apart en zijn leuk om cadeau te doen aan jongens en meisjes vanaf 9 jaar. Ontdek ook de andere sets voor nog meer plezier.

Afmetingen: de banner is ca. 20 cm hoog, 13 cm breed en 3 cm diep wanneer hij gesloten is.
Bevat 305 onderdelen.