• DPD - DHL - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Friends Nova's kamer (41755)

€ 19,99
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen veel ontdekken met deze LEGO Friends Nova's kamer (41755) speelset. Zac dacht dat hij niet veel gemeen had met Nova, totdat hij ontdekte dat ze van gamen houdt – net als hij! Nu kunnen ze hun vriendschap opbouwen terwijl ze samen spelen.

Deze compacte set met reisspeelgoed is inclusief 2 LEGO Friends minipoppetjes van Nova en Zac. Kinderen kunnen de slaapkamer van Nova verkennen, met een gaming-pc met toetsenbord en neon ventilatoren, een gamingstoel en een microfoon. Ze kunnen helpen met het verzorgen van Nova's huisdier, de geredde pup Pickle. Er is een werkbank waar Nova de wielen van Pickle kan repareren, plus een helling om hem op het bed te helpen. Leuke details zoals de verborgen poster laten Nova's andere interesses zien.

LEGO Friends speelgoed is ideaal voor kinderen die houden van bouwen en creatief spel. Door levensechte avonturen in Heartlake City na te spelen, leren ze de personages uit de tv-serie voor 2023 kennen. Deze set met speelgoed om te verzamelen is een echte aanrader voor kinderen die helemaal weg zijn van gamen en creatieve verhalen bedenken met minipoppetjes.

Afmetingen: ca. 7 cm hoog, 12 cm breed en 11 cm diep.
Bevat 179 onderdelen.