• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Creator 3in1 Wit konijn (31133)

€ 19,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Jonge dierenliefhebbers kunnen leuke verhalen bedenken met de bouwbare dierenfiguren in deze LEGO Creator 3in1 Wit konijn (31133) set. Met dit bouwspeelgoed genieten kinderen vanaf 8 jaar van 3 verschillende bouw- en speelervaringen met LEGO stenen.

De LEGO set bestaat uit een speelgoedkonijn om zelf te bouwen met een verstelbare kop, bek, poten en oren en 2 verschillende snacks voor het konijn: een wortel of een bloem. Wanneer kinderen deze dierenfiguur gebouwd hebben, kunnen ze deze vervolgens ombouwen tot 2 andere dieren: een prachtige kaketoe die zaadjes eet, of een schattige witte zeehond met een vis als tussendoortje.

Van dieren tot voertuigen, gebouwen, de ruimte en robots: in het LEGO Creator 3in1 assortiment is er voor iedere interesse een passende set. Met dit creatieve constructie speelgoed kunnen kinderen 3 verschillende modellen bouwen en er vervolgens fantasierijk mee spelen. En met de digitale bouwinstructies in de LEGO Builder app wordt bouwen voor iedereen een feestje! Geef deze leuke set cadeau aan meisjes of jongens vanaf 8 jaar die dol zijn op dieren.

Afmetingen: het speelgoedkonijn is ca. 15 cm hoog.
Bevat 258 onderdelen.