• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO City Reddingshelikopter - 60405

€ 19,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Verwen je jonge held met het LEGO City Reddingshelikopter (60405) bouwpakket. Deze LEGO voertuig set is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en bestaat uit een speelgoed helikopter met een coole cockpit, draaibare rotors, een vrachtruimte die open kan en een werkende lier.

Voeg daar de LEGO minifiguren van de wandelaar, piloot en redder, de reddingsfakkel en een beetje fantasie aan toe voor urenlang speelplezier boordevol actie. Neem kinderen mee op een spannend bouwavontuur met de LEGO Builder app. Ze kunnen sets ontdekken en opslaan, hun bouwvoortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen draaien en vanuit alle hoeken bekijken terwijl ze bouwen.

LEGO City sets bevatten realistische speelgoed voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor onbegrensd fantasierijk speelplezier. Combineer deze leuke set met andere sets (apart verkrijgbaar) uit de LEGO City Geweldige voertuigen reeks voor nog grotere avonturen.

Dit reddingsvoertuig speelgoed is een leuk cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die houden van rollenspellen en creatief bouwen.

Afmetingen: de helikopter is ca. 9 cm hoog, 31 cm lang en 26 cm breed. Bevat 226 onderdelen.