• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO City Brandweerkazerne en Brandweerwagen (60375)

€ 34,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Prikkel de verbeelding van kinderen met de LEGO City Brandweerkazerne en Brandweerwagen (60375) speelset. Met dit speelgoed beleven kinderen vanaf 4 jaar urenlang speelplezier, wanneer ze de brandweerkazerne verkennen of de brandweerlieden helpen om de brand in de popcornkar te blussen.

Deze leuke set met constructie speelgoed bestaat uit een brandweerkazerne met slaapvertrek, een garage en een noodglijbaan. Ook is er een coole brandweerauto met flexibele blusslang en dakladder. Voeg daar de popcornkar, een paar LEGO vlammen en de minifiguren van een verkoper en brandweerlieden aan toe voor urenlange actie. Bij dit brandweerkazerne speelgoed is een handige LEGO startsteen inbegrepen: een stevige basis, waarmee kinderen vol vertrouwen kunnen beginnen met bouwen.

LEGO 4+ sets bevatten gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages voor fantasierijk speelplezier. Kinderen leren over de wereld om hen heen via verhalen en situaties die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen. Dit leerzame speelgoed voor 4-jarigen is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, een feestdag of een andere gelegenheid. Kinderen die helemaal weg zijn van voertuigen en brandweeractie zullen dit speelgoed geweldig vinden!