• DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - Mondial Relay - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

LEGO Avatar Skimwing avontuur (75576)

€ 34,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Avatar fans van 8 jaar en ouder zullen dol zijn op deze LEGO Avatar Skimwing avontuur (75576) set. Kinderen en filmfans kunnen hun favoriete filmmomenten herbeleven uit Avatar: The Way of Water uit 2022, of hun eigen scènes en verhaallijnen creëren met dit veelzijdige LEGO Avatar constructie speelgoed.

Deze LEGO Avatar bouw- en speelset bestaat uit een verstelbare skimwing figuur, minifiguren van Avatar personages Tonowari en Jake Sully en een buitenaards koraalrif om zelf te bouwen. Bij deze set met verzamelbaar bouwspeelgoed zijn eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen inbegrepen, plus digitale bouwinstructies in de LEGO Builder app – een digitale bouwhulp met intuïtieve zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen modellen van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.

LEGO Avatar sets bestaan uit opvallende voertuigen, machines, dieren, wezens en personages in een buitenaards natuurthema. Ze zijn ideaal voor fantasierijk spelen; bovendien is ieder model een bijzondere blikvanger om op de kinderkamer neer te zetten. Kinderen LEGO Avatar sets verzamelen en combineren om de speelmogelijkheden uit te breiden; zo kunnen ze hun eigen versie van Pandora bouwen.

Afmetingen: ca. 6 cm hoog, 33 cm lang en 33 cm breed.
Bevat 259 onderdelen