Guess the Name - bordspel - Raad de Naam | bordspel voor kinderen & volwassenen

€ 9,99

Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Grafix - Guess the Name

Leuk gezelschapsspel van Grafix. Deze look-a-like Wie is Het? van grafix is hét spel voor de familie.
Elke speler kiest een geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie de geheime figuur van de tegenstander is. Als je denkt dat je weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag je raden. Maar pas op, want als je fout raadt, verlies je het spel! De spelers kunnen ook een aantal keren tegen elkaar spelen in een toernooi: de eerste speler die 5 keer wint is de Wie is het? kampioen.

Instructies voor het monteren van het speelbord:
1.
Maak alle personenkaartjes en alle klapraampjes los uit de verpakking. Als alle onderdelen losgemaakt zijn, schuif je een personenkaartje in elk klapraampje.
2. Druk nu het klapraampje met de voorkant omlaag in de betreffende ruimte op het speelbord. Je hoort een klik wanneer het raampje goed vast zit.
3. Herhaal dit voor de rest van de raampjes met de personenkaartjes. Zorg dat je de opstelling op het bord van je tegenstander niet kunt zien en dat de tegenstander die van jou niet kan zien.
Als alle raampjes met de figuren op hun plek in het bord zitten, zet je deze omhoog. Het spel kan nu beginnen. Schud de kaarten telkens voordat je aan een nieuwe ronde begint. Zo houd je het spel afwisselend en spannend.

Instructies spel:
1. Elke speler zet de personagekaarten op zijn of haar bord omhoog. Zorg ervoor dat jouw personagekaarten naar jou zijn gericht zodat je tegenstander jouw bord niet kan zien.
2. Elke speler kiest een van de 24 spelkaarten en zet deze kaart in de sleuf aan de voorzijde van het bord zodat de tegenstander de kaart niet ziet.
3. Begin het spel door om de beurt een vraag te stellen aan je tegenstander over het uiterlijk van zijn of haar personage. Elke keer dat je een vraag stelt, tik je de personages op je bord om die je tegenstander niet kan zijn.
4. Na verloop van tijd mag elke speler raden wie de tegenstander is. De winnaar is de eerste speler die het personage van de tegenstander raadt. Als je nog een keer wilt spelen, houd je de score bij.

Inhoud:
- 2 spelborden
- 24 verschillende karakters
- Instructies

Aantal spelers:
- 2 spelers

Speeltijd:
- 15 minuten