• DPD - DHL - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*
  • DPD - DHL - UPS servicepunt
  • 0108221471
  • voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis*

Dunlop - Neushaartrimmer

€ 5,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 werk dag(en)

Beschrijving

Deze trimmer van Dunlop is speciaal geschikt voor het nauwkeurig en zacht verwijderen van neus- en oorhaar. De handige vorm zorgt daarbij voor optimale controle. Het scheerapparaat bestaat uit hoogwaardige kunststof en roestvrij staal, waardoor het bijzonder duurzaam is. Met een afmeting van slechts 13,0 x Ø 3,0 cm (H x D) kun je hem ook makkelijk in een reistas meenemen op vakantie. Ook thuis in de badkamerkast kan de gebruiksvriendelijke trimmer ruimtebesparend worden opgeborgen.

De afneembare kop kan de reiniging van het handige apparaat aanzienlijk vergemakkelijken. Deze gebeurt eenvoudig met de meegeleverde borstel. Ook het opzetstuk met ingebouwde rotatiesnijder kan eenvoudig met water worden afgewassen. Zo blijft de hygiëne altijd bestaan en de kleine helper is altijd beschikbaar als je hem nodig hebt.
Voor de werking is een AA-batterij nodig (niet inbegrepen). Daarna kan het scheerapparaat van Dunlop voor neus- en oorhaar eenvoudig met een druk op de knop worden in- en uitgeschakeld. De sterke motor aan de binnenkant werkt aangenaam stil en wekt ook 's ochtends niemand op.
Na gebruik kun je het apparaat gewoon weer de meegeleverde beschermdop plaatsen en het opbergen.